GRATIS FRAGT VED KØB PÅ 300KR ELLER OVER I I HELE DANMARK

Returnering

Returner vare
Ønskes en varer returneret skal dette ske inden 14 dage fra modtagelsen af pakken. For at få det fulde beløb retur som også inkludere fragten, skal varen ikke være pakket ud af original emballage eller være taget i brug. Varenskalskal i samme stand som ved modtagelsen. Du betaler selv for fragten retur til Lundblad Interiør. Vi vil selvfølgelig altid gernehjælpe med råd til at få sendt retur. 

Pengene vil blive tilbagebetalt på det
 betalingskort, som varen er købt med. Penge kan kun udbetales til den person, som har lavet ordren. Så snart vi har modtaget din vare tilbagefører vi dine penge og du kan forvente 2 bankdage før pengene ses på din konto. Du modtager en mail fra os når returen er modtaget.

Ombytning af vare

Ønsker du at ombytte din vare skal dette også ske inden for 14 dage efter modtagelsen. Du betaler selv for fragten retur til Lundblad Interior, og vi betaler fragten for at sende den ønskede vare retur til dig. Varen som ønskes ombyttet skal være i original emballage og samme stand som ved modtagelsen. Varen må ikke være taget i brug.Hvis varen ønskes byttet til anden vare til samme pris, sker dette uden nogen ny ordre, og varen sendes blot til dig når den anden vare er modtaget.

Ønskes der byttet til en dyre vare en den oprindelige, tilbageføres pengene, og du skal herefter selv gå ind og bestille den ønskede vare. Er varen. derimod billegere sendes denne vare blot og der tilbageføres differencen på den oprindelige ordre. pengene vil blive tilbageført på samme konto som varen er købt på.
 
OBS: Vi afhenter ikke returpakker på posthus eller pakkeshop. Alt skal leveres på vores adresse.  
Scan Global Logistics ATT: Lundblad Interior

Transportcenter Allé 7-11
7400 Herning
DK

 

Kontakt os for yderligere spørgsmål
Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte os hele døgnet på e-mail info@lundbladinterior.com